U bent hier: Home / FEB Leuven / Nieuws FEB Campus Leuven / Niels Gadeyne (Master Business Economics) wint ADMB Student Award met zijn masterproef All wired, all tired?

In zijn masterproef All wired, all tired? behandelt Gadeyne een actueel thema: de impact van communicatietechnologie op de werk-privébalans. De jury was gecharmeerd door de diepgang van het werk én de verrassende slotconclusies. Zo toonde Gadeyne aan dat pc- en laptopgebruik nefaster zijn dan smartphonegebruik. Bovendien zou de bereidheid van medewerkers om werk en privé al dan niet te scheiden, niet de belangrijkste factor zijn. Vooral de mate waarin een organisatie hen ondersteunt in deze voorkeur, bepaalt volgens de masterstudent de impact van technologiegebruik op de werk-privébalans.

Meer info over de ADMB Awards vindt u hier