Met de Fellows van het Hogenheuvelcollege creëert de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen (FEB) een synergie met opmerkelijke bedrijfsleiders, kaderleden en beleidsmakers. Elk jaar dragen de FEB onderzoeksgroepen nieuwe Fellows voor die zich onderscheiden door hun doeltreffende beleidsvoering, gebaseerd op de wetenschappelijke principes van de Economie en de Bedrijfswetenschappen. Na goedkeuring door de faculteit worden zij benoemd tot ‘Fellow van het Hogenheuvelcollege’ van FEB KU Leuven.

De faculteit geeft het genootschap visibiliteit in publicaties, op haar website en bij plechtigheden en ziet de leden als ambassadeurs. Ze houdt de Fellows op de hoogte van haar plannen, ontwikkelingen en verwezenlijkingen en in het bijzonder van de evolutie van de onderzoeksgroep die hen voordroeg. Naast de bijeenkomsten van de Fellows worden ze ook uitgenodigd om het onderwijs of onderzoek aan de faculteit te ondersteunen. Jaarlijks worden er nieuwe Fellows verwelkomd, maar alle huidige en vroegere fellows blijven welkom op de Fellows-bijeenkomsten.​

 

Samenwerken met FEB

De Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen biedt tal van samenwerkingsverbanden aan en creëert zo een duurzaam netwerk met organisaties uit zowel de private, de publieke, als de not-for-profit sector.

 

 

"Ik ben Fellow geworden van de FEB omdat ik op die manier nuttig en aangenaam in contact blijf met de faculteit waar ik zelf gestudeerd en gewerkt heb. Bovendien heeft de lange samenwerking met de faculteit ons al veel bijgebracht: naast nieuwe inzichten ook nieuwe geschikte collega’s." 
-
Jan Vandenhout
"Mijn leven zou niet de sterke reis geworden zijn, en zijn, zonder het Utile-Dulci gehalte van Ekonomika. Deelnemen aan het Fellowverhaal maakt dit nog meer bijzonder." 
-
Bob Elsen

​​​​​

Onze sponsors